Skraplotter > Skraplottsnyheter > World Toto - den nya skraplotten på Hopa

World Toto - den nya skraplotten på Hopa

Fotboll är det enda som folk snackar om nuförtiden och detta lär inte vara någon större överraskning med tanke på att EURO 2012 är på gång. Hela Europa ser på turneringen med enorm spänning och Hopa Scratchcards vill hjälpa dig njuta av sommaren genom att släppa det spännande nya spelet World Toto.

World Toto är inte endast begränsat till europeiska lag. Spelet hyllar nämligen några av världens bästa lag från alla delar av världen. Det enda du måste göra i detta spel är att gissa vem som vinner eller om det blir oavgjort. Om du lyckas gissa rätt vinner du prispengar. Spelets högsta jackpot är €100.000.

Dessutom får du möjligheten att spela ett, två eller tre spel samtidigt i World Toto. Ju fler spel du spelar, desto större chansen är att du vinner något.

I World Toto kan du satsa mellan €0.25 och €10. Spelare som vill ha chansen att vinna spelets högsta jackpot måste satsa maximalt. Hursomhelst kan du underhållas av detta spel och få chansen att vinna stora prispengar genom att satsa mindre summor pengar, så om du inte jagar de stora jackpotsen så rekommenderar vi att du satsar mindre (i alla fall till en början när du först försöker vänja dig vid spelet).

Nya spelare på Hopa Scratchcards kan nu få gratis bonus på upp till €5 utan något insättningskrav. Du kan använda dessa pengar till att spela World Toto eller andra spel med omedelbar vinst och skraplotter. Alla pengar som du vinner får du behålla.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter