Skraplotter > Skraplottsnyheter > Vinterspel på MegaMoneyGames

Vinterspel på MegaMoneyGames

Vädret i större delen av Europa och många andra delar av världen är inte så mycket att prata om under denna årstid. Många av oss har fått lida igenom starka vindar, regn, snö och hagel. Självfallet har detta tvingat många av oss till att ägna mer tid åt att vara inomhus än vad vi egentligen skulle viljat.

Dock finns det en enorm fördel med att vara inomhus, och detta är förstås att man kan spela alla underbara spel med vintertema på MegaMoneyGames. De är riktigt underhållande och man kan även vinna mycket pengar för en väldigt liten satsning.

Det bästa vinterspelet måste vara Frosty Fortune - en sött och modernt skraplottsspel med 9 igloor. I varje igloo bor ett vinterdjur. I detta spel springer du på rävar, björnar, älgar och många andra djur. Hursomhelst är det enda djur som du vill se ofta pingvinen. Om du får tre pingviner på rad (antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt) blir du en vinnare.

De tre pingvinerna som du matchar måste inte vara identiska. Så länge som du får tre pingviner är du en vinnare. Den stora pingvinen längst ner till vänster på skärmen berättar hur mycket du har vunnit. Högstapriset är $/€100.000 och du kan börja spela för så lite som $/€0.10 per skraplott.

Du kan spela Frosty Fortune gratis genom att öppna ett spelarkonto hos MegaMoneyGames och testa spelet i låtsasläget. Du kan också spela med och om riktiga pengar utan att göra en insättning. Hämta helt enkelt din gratis bonus med värde på $/€7 när du öppnar ditt nya spelarkonto (utan något insättningskrav).

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter