Skraplotter > Skraplottsnyheter > Vinn pengar på Golden Island

Vinn pengar på Golden Island

Hopa Scratchcards har släppt en ny fantasiskraplott som erbjuder spelare möjligheten att vinna en massa guldmynt dolda i en av skattkistorna på Golden Island.

Golden Island lovar spelare en belönande spelupplevelse med en på tre chans att vinna. Den högsta jackpotten har ett värde på €100.000 och du kan börja spela för så lite som €0.50.

När spelet börjar ser du endast grenar som döljer den vackra utsikten över Golden Island. Grenarna dras sakta tillbaka för att visa tre stängda skattkistor som står vid slutet av en klippa.

Under dessa skattkistor ser du öns gyllene stränder och böljande kullar längs kustlinjen, men låt inte den vackra utsikten distrahera dig från uppgiften att samla så många guldmynt som möjligt.

En stor hög av guldmynt gömmer sig i en av skattkistorna. De andra två skattkistorna är fyllda med jord. Välj hur mycket du vill satsa och klicka sedan på en av skattkistorna. Skattkistan öppnas omedelbart och du upptäcker om du är en vinnare.

När du upptäcker minst en skattkista fylld med guld flyger en tukan ovanför skattkistan och tappar ännu fler guldmynt på den öppna skattkistan.

Längst upp till höger på skärmen ser du en skriftrulle med prispengarna hänga från en av grenarna. Denna summa läggs omedelbart till ditt spelarkonto.

Spelare som ännu inte har testat spelen på Hopa Scratchcards kan varmt rekommenderas att bli medlemmar idag och få en helt kostnadsfri insättningsbonus med värde på €5 och börja spela Golden Island omedelbart.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter