Skraplotter > Skraplotter Tips > Vinn med Skraplotter

Vinn med skraplotter

Många frågar sig själva hur de kan vinna pengar med skraplotter med tanke på att det är ett turspel. Det finns egentligen inte någon speciell teknik man kan använda sig av med tanke på att det är ett spel som endast har med tur att göra. Dock är oddsen bättre med skraplotter än andra typer av gambling.

Var tredje skraplott innebär vinst och utbetalningsprocenten för onlineskraplotter är vanligtvis omkring 95% vilket innebär ett litet spelavdrag på endast 5%.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns något sätt att garantera att man vinner något när man spelar med skraplotter men det finns en del som en spelare kan göra för att öka sin chans att vinna med skraplotter.

Först och främst är det viktigt att förstå att ju mer man satsar, desto mer man kan vinna, men slösa inte pengar. Det finns ingenting värre än känslan av besvikelse som man upplever om man spelar bort pengar som man inte har råd att förlora.

Se även till at du spelare ett spel som du gillar. Ett stort misstag bland spelare är att satsa på spelen med stor utbetalning utan att låta sig underhållas. Om du vill ha tur måste du först känna dig bekväm med dig själv och spelet du spelar. Följ din magkänsla och om du inte har roligt med ett specifikt spel så bör du sluta spela det.

Det bästa rådet vi kan ge dig för att öka din chans att vinna är att aldrig jaga dina förluster. Om du satsar £1, öka endast din satsning med ungefär 50% när du vinner och sänk din satsning till £1 när du börjar förlora.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter