Skraplotter > Skraplottsnyheter > Vinn en resa till Teneriffa

Vinn en resa till Teneriffa

I november brukar vädret i Europa vända rejält och alla vet att den iskalla europeiska vintern är på väg. Detta gör november till den perfekta månaden att åka bort på lyxsemester till Teneriffa på kanarieöarna.

Jackpotjoy är medvetna om det faktum att de flesta blir lite deppiga när hösten kommer i och med bristen på sol. Därför driver Jackpotjoy en fantastisk 'Trip to Tenerife Bingo'-kampanj som under en vecka kommer att förse 25 lyckliga spelare med en resa för två till den största av kanarieöarna, med alla utgifter betalda.

Semestern sker mellan den 18:e och 26:e november 2011 och inkluderar gratisflyg från 13 flygplatser i Storbritannien, boende på det lyxiga hotellet Barceló Santiago, resan till och från hotellet, reseförsäkring och MOMS.

Det enda spelare måste göra för att ha en chans att bli en av de 25 lyckliga vinnare som kommer att få åka med sina käraste på denna fantastiska solsemester är att spela 75 Ball Tenerife Bingo Room från och med fredag 15:e juli till och med torsdag 25:e augusti.

Ett annat sätt är genom att delta i kampanjen 'The Only Way is Tenerife' som börjar den 1:a augusti och erbjuder lottutdragningsbiljetter och pengar till spelare som lyckas klara av en rad av enkla utmaningar. Biljetter kommer att kosta £1 och varje spelare kan köpa upp till 24 biljetter.

Bli medlem hos Jackpotjoy idag och få en välkomstbonus på upp till £200 när du gör din första insättning.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter