Skraplotter > Skraplottsnyheter > Vin en sommarresa med Hopa

Vin en sommarresa med Hopa

Sommaren har kommit och i och med att det bara blir varmare och varmare så letar många av oss efter en plats att gömma sig från solen och svalka sig i skuggan, och det finns ingen plats bättre att göra detta än under en palm på ett Caribbean Beach Resort.

Hopa Scratch Cards förstår behöver för en trevlig sommarpaus vilket är anledningen till att de erbjuder sina spelare chansen att vinna en avslappnande lyxsemester för två på en vacker karibisk ö.

Allt spelare måste göra är att bli medlemmar hos Hopa Scratch Cards och göra sin första insättning i juli eller augusti för att automatiskt bli deltagante i tävlingen och ha en chans att vinna en veckas semester med alla utgifter betalda.

Hopa Scratch Cards ger alla nya spelare en gratisbonus på €5 när de först öppnar ett spelarkonto hos dem. Denna bonus är helt gratis och spelare behöver inte göra en insättning för att få den och börja spela scratchcards med riktiga pengar.

Efter du har spelat med din gratisbonus och själv fått uppleva de fantastiska skraplotterna och slotspelen i olika teman som Hopa erbjuder sina spelare, kan du göra din första insättning och få 100% bonus på din första insättning.

Minimuminsättningen är €10 och ger dig mer än €20 på ditt spelarkonto som du kan spela med och du får även en biljett till den stora prisutlottningen. Du kan börja fantisera om att ägna den sista veckan av sommarlovet på en sandstrand medan du serveras dina favoritdrinkar.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter