Skraplotter > Skraplotter Tips > Viad är online skraplotter?

Vad är online skraplotter?

Många människor känner till och älskar att spela skraplotter men är inte medvetna om att internetrevolutionen också har påverkat skraplottsindustrin genom att tillåta spelet att spelas online.

Online skraplotter är webbversionen av detta lotteri-baserade spel som har använts av statliga lotterier och välgörenhetsorganisationer i årtionden. Numera erbjuds spelet både av statligt drivna lotteriföretag och privata operatörer, och spelet har blivit mycket mer spännande då man kan välja mellan ett stort utbud av speldesigns och spelalternativ.

Online skraplotter och vanliga skraplotter spelas på ett liknande sätt. Skillnaden är att du inte behöver gå till en butik eller affär för att köpa skraplotten när du spelar online. Istället kan du komma åt skraplotterna från datorn på endast några sekunder.

En annan viktig fördel när du spelar online skraplotter är att många skraplottsoperatörer erbjuder mycket bättre odds än vanliga skraplotter och om du spelar ett visst skraplottsspel och blir uttråkad, finns det alltid dussintals andra spel med omedelbar vinst att välja mellan.

Du kan komma åt online skraplotter i två former; det finns programvara som du kan ladda ner och installera på din dator. När du har laddat ned mjukvaran får du tillgång till alla spel som finns tillgängliga från den programvaruoperatören. När operatören lägger till nya spel uppdateras din mjukvara automatiskt och då får du tillgång till de nya spelen.

Det andra alternativet är att spela skraplotter på webbaserad programvara utan att behöva ladda ner själva mjukvaran. Spelen drivs oftast med hjälp av Flash-teknik och då krävs ett Flash Plugin för att man ska kunna spela. Dessa kan laddas ner kostnadsfritt online.

Webbläsarbaserade skraplotter är de vanligaste av onlinespel med omedelbar vinst. Det krävs inte att tung programvara laddas ner och möjliggör för många användningsområden inklusive virtuella insamlingar till välgörenhet. Trots att välgörenhet alltid har varit ett populärt skäl till användningen av skraplotter så upptäcker ständigt fler att de kan spela för personlig vinst.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter