Skraplotter > Skraplotter Tips > Varför spela online?

Varför spela online?

Oavsett om du har lång erfarenhet av att spela skraplotter eller om du är helt ny till detta, kan du ha frågor om varför du bör spela online skraplotter.

Det finns ett flertal skäl till att online skraplotter har blivit ett snabbt växande onlinefenomen som följs av tusentals nya spelare varje dag.

För det första erbjuder online skraplotter betydligt mer underhållning än vanliga skraplotter på grund av imponerande grafik och fantastiska ljudeffekter. Det finns inget som konkurerrar ett litet papperskort med några symboler på med det fantastiskt stora utbud av online skraplotter med alla de olika teman och berättelser de är baserade på.

För det andra finns det ingen anledning att lämna bekvämligheten av ditt hem eller kontor för att köpa en skraplott. Online skraplotter kan kommas åt på bara några sekunder och spelen med omedelbar vinst erbjuder enorma belöningar för en mycket liten investering.

När du köper en skraplott för $1 från en försäljare och träffar en av de stora jackpotsen på till exempel $50.000, kommer du inte att betalas direkt eftersom försäljaren som du köpte din biljett av inte har tillgång till så stora summor pengar i sin butik.

Du måste posta din vinnande biljett eller resa för att hämta din vinst. Men när du spelar online och träffar en stor jackpot med en skraplott med omedelbar vinst garanteras du att pengarna du vinner krediteras till ditt spelarkonto omedelbart.

En annan viktig fördel med att spela online är att vissa skraplotter kostar så lite som $0.50 eller £0.20 och har jackpots med summor så stora som $100.000 eller $200.000. Spelare får verkligen valuta för pengarna när de spelar online skraplotter.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter