Skraplotter > Skraplottsnyheter > Turkiska spelare vinner 80.000€

Turkisk spelare vinner €80.000

Spelaren Yalcine från Turkiet har vunnit €80.000 genom att spela endast ett fåtal gånger på det ständigt populära progressiva videoslotspelet Pharaoh's Treasure hos Betsson Games.

Spelaren spelade hos Betsson Games med riktiga pengar i endast fem dagar och blev verkligen förvånad över att träffa en stor progressiv jackpot efter att ha spelat så pass lite.

Efter sin seger kontaktades Yalcine av Bettson Games för att fråga honom hur det kändes att vinna jackpotten. Yalcine berättade för Bettson Games att: "Jag är så glad just nu. Jag är väldigt ny till online casino sajter och hade inte mycket förtroende för dem. Nu när jag har vunnit stor, har det gett mig förtroende."

När han frågades vad hans framtida planer för de pengar han har vunnit var, sade Yalcine att han planerar på att köpa sig ett fint hus vid kuststaden Bodrum i Turkiet och att han var särskilt glad av den anledningen att "... med mina vinster kan jag få en havsutsikt!"

Pharao's Treasure är ett progressivt videoslotsspel som består av fem hjul och 20 betalningsrader och som är laddat med wild- och scattersymboler och erbjuder ett bonusspel och massor av gratissnurr som ökar vinster.

Dessutom har spelet en särskild funktion som visas i slutet av spelet och ger spelarna chansen att satsa sina vinster för en ännu större belöning.

Spelare kan välja att hämta ut sina vinster eller att spela ytterligare spel där de blir ombedda att välja en kortfärg, antingen svart eller rött, för en chans att fördubbla sin vinst eller välja en av fyra kortmönster för en chans att fyrdubbla sina vinster .

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter