Skraplotter > Skraplottsnyheter > Tour de France-kampanj

Tour de France-kampanj

Ladbrokes Games har en ny kampanj som firar Tour de France. Kampanjen kallas In a Spin och den är tillgänglig varje dag i veckan i en hyllning till de olika delarna av Tour de France och erbjuder spelare chansen att få en gratisbonus på £5 varje dag under tiden kampanjen drivs.

In a Spin Monday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 att spela Alladin's Treasure med när spelare gör en insättning och spenderar minst £25 när de spelar Wheel of Plenty.

In a Spin Tuesday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 att spela Lucky Star med när spelare gör en insättning på minst £25 när de spelar Roulette Platinum.

In a Spin Wednesday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 att spela Superman Scratch med när spelare gör en insättning på minst £30 när de spelar något av alla slotspelen som finns att spela hos Ladbrokes Games.

In a Spin Thursday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 att spela Chain Reactors med när de första hundra spelarna gör en insättning på och spenderar minst £20 på spelet Chain Reactors Super Trails.

In a Spin Friday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 att spela Rubiks Riches med när de spenderar minst £20 på Cops N Robbers.

In a Spin Saturday erbjuder spelare en gratisbonus på £5 som krediteras till deras Ladbrokes Games spelarkonton och kan användas för att spela alla spel hos Labrokes Games. Allt spelare måste göra för att få denna gratisbonus är att göra en insättning på och spendera minst £75 när de spelar Deal or No Deal Jackpot.

Spela hos Labroke Games idag och upptäck en spelplattform som erbjuder sina spelare varje typ av gamblingspel inklusive finansvad, sportvad, bingospel, poker och live casino-spel.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter