Skraplotter > Skraplottsnyheter > TopScratch: nya skraplotten Forever After €100K

TopScratch: nya skraplotten Forever After €100K

TopScratch (den ledande europeiska operatören av skraplotter och spel med omedelbar vinst) har lagt till en spännande ny spelautomat med omedelbar vinst till sitt ständigt växande utbud av lotterispel och spel

Det nya spelet heter Forever After och designades för TopScratch av NeoGames, den ledande internationella mjukvaruutvecklaren av online skraplotter. Som med alla NeoGames spel bär detta spel spelare på en magisk resa i sällskap av några av de mest älskade sagofigurerna i hela världen.

Forever After är en spelautomat med 3 hjul och 9 linjer som har inspirerats av flera kända barnsagor. De mest minnesvärda stunder från dessa sagor har fångats i spelets olika symboler.

När du spelar kommer du att möta Törnrosa, Askungen precis innan hon tar på sig glasskon, Jack medan han klättrar upp för bönstjälken, den fula ankungen, Lilla rödluvan med den elaka vargen i bakgrunden, Rapunzel när hon släpper ner sitt långa hår från tornet för att hjälpa prinsen att klättra upp och rädda henne och många fler karaktärer som finns med för att hjälpa dig att skapa vinnande symbolkombinationer så att du kan vinna jackpotten som består av hela €100.000.

Spela Forever After Slot för att dra nytta av spelets spännande bonusfunktioner, som Mästerkatten som är spelets wild-symbol, vilket betyder att han ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen. Lilla Rödluvan är spelets scatter-symbol med tre olika multiplikatorer som kan multiplicera dina vinster upp till 6 gånger satsningen.

Bli medlem på TopScratch idag och få gratis bonus på €5 utan att behöva göra någon insättning. Använd din gratis bonus till att spela spel på TopScratch och behålla alla pengar som du vinner.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter