Skraplotter > Skraplottsnyheter > TopScratch: det nya spelet Forces of Terra

TopScratch: det nya spelet Forces of Terra

TopScratch har nyligen lagt upp ett nytt skraplottsspel som heter Forces of Terra och som ger spelare möjligheten att vinna en jackpot på hela €200.000.

Forces of Terra är uppföljaren till spelet The Legend of Terra, som är ett av de mest populära spelen på TopScratch. Dock skiljer sig spelen från varandra. The Legend of Terra är ett spännande videoslotspel med 20 betalningsrader, och det nya spelet Forces of Terra är ett klassiskt skraplottsspel som utlovar spelaren all den spänning som vanligtvis koppas till spel med omedelbar vinst.

Alla karaktärer som vi först mötte i The Legend of Terra dyker ännu en gång upp i Forces of Terra. Alla har samlats på en uråldrig plats som är både mysterisk och magisk.

Det enda du behöver göra för att få möjligheten att vinna riktigt stort är att matcha tre identiska karaktärer. Spelet har även en speciell funktion som tillåter dig att fördubbla dina vinster genom att upptäcka fyra identiska karaktärer och multiplicera dina vinster gånger tio genom att upptäcka fem likadana karaktärer.

Hursomhelt är den bästa funktionen i Forces of Terra onekligen spelets helt otroliga 3D-design som gör att alla spelets riddare, troll, dvärgar, demoner och drakar blir till liv. Upplevelsen blir bara ännu mer otrolig tack vare spelets helt enastående ljudspår.

Spela Forces of Terra redan idag och få en bonus av TopScratch med värde på €5 utan något insättningskrav. När du har spelat ett tag kan du även hämta en insättningsbonus på 100% upp till €200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter