Skraplotter > Skraplottsnyheter > Ta en tur till 'The Big Apple'

Ta en tur till 'The Big Apple'

Karamba Scratchcards bjuder alla sina spelare, både nya och gamla, på en fantastisk resa till staden som aldrig sover och ger dem möjligheten att sätta tänderna i 'The Big Apple' i sitt nyaste videoslotspel.

'The Big Apple' är ett videoslotspel med en enkel linje med ett tema som bygger på en av världens mest fantastiska städer, nämligen New York. Spelet är fullspäckat med symboler som firar allt som är fantastiskt med staden.

Den totala jackpotten som står på spel har ett värde på €200,000 och allt du måste göra för att ha en chans att vinna denna jackpot är att matcha tre identiska symboler som Gul Taxi, Frihetsgudinnan, Tunnelbanan, Varmkorvar och New York Yankees-Kepsen.

Det finns även en cool bonusrunda med garanterade vinster som utlöses av att man träffar tre 'Wall Street'-symboler. När bonusrundan börjar försvinner slotspelet från skärmen och du ser tre 'Wall Street'-symboler. Du bes välja en symbol för att avslöja priset som döljs under symbolen. Alla tre symboler innebär priser så du garanteras vinna pengar. Den enda frågan är - hur mycket?

Bli medlem hos Karamba Scratchcards idag och få en gratisbonus på €5 utan att göra en insättning för att prova alla deras fantastiska skraplotter och slotspel.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter