Skraplotter > Skraplottsnyheter > Super Scratch: Super Bugs

Super Scratch: Super Bugs

Super Scratch har en speciell överraskning till alla sina racing-entusiaster. Super Bugs är ett spel med omedelbar vinst som sätter samman sporten racing och krypens magiska värld.

Någonstans på marken, mellan alla blommor och buskar, gömmer sig en grupp av modiga kryp som helst ägnar sin tid åt att tävla mot varandra på sin minimala tävlingsbana.

Den stora myran annonserar när tävlingen börjar och deltagarna är en snigel, en nyckelpiga och en larv. Du kan tävla med endast en utav dem eller med alla tre för en större chans att vinna ett pris.

Du kan vinna ett pris för varje kryp som tar sig över mållinjen och mer än ett kryp kan vinna i en och samma tävling. Detta innebär att du ibland kan vinna två eller till och med tre priser i en och samma tävling om du tävlar med alla tre kryp.

Tävlingsbanan har några hinder som kan hindra krypen från att nå mållinjen. En vattendroppe kan ramla från ett löv på ett kryp och hindra det från att ta sig vidare, eller så kan några smaskiga blad dyka upp på tävlingsbanan och distrahera ett kryp från att tävla. Krypet väljer att äta löven istället för att avsluta tävlingen!

Om dina kryp avslutar tävlingen kan du vinna upp till €100,000 i prispengar. Krypen som vinner får jubel av de andra kryper som ser på tävlingen.

Super Scratch kan du spela fantastiska spel med omedelbar vinst, skraplotter och spelautomater helt kostnadsfritt. Det enda du måste göra är att bli medlem och hävda din bonus på €5 utan något krav på att göra en insättning!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter