Skraplotter > Recensioner av Skraplotter Online > SuperScratch Skraplotter
www.superscratch.com

Super Scratch Recension

Spela

Spela Super Scratch scratchies och du är i för en trevlig överraskning eftersom detta är en av de bästa webbplatser på nätet med ett erbjudande av över 80 spel och stora jackpottar och belöningar. Super Scratch drivs av programvaran från spel jätten Neo Spel och erbjuda en ingen nedladdning plattform som fungerar på Flash-teknik som gör att du kan spela direkt från webbläsaren utan att behöva ladda ner någon tung programvara  direkt till dindator.

Betyg:

Super Scratch Bonus

  • £/€200
  • 100%
  • £5

Super Scratch Information

Du kan spela Super Scratch från vilken dator som helst genom att logga in på ditt spelkonto, så du kan spela från hemmet , arbete eller ens ett hotell dator när du är sätt på semester eller affärsresa.

Super Scratch Spel

Spela Super Scratch spel och du är i en riktig smakupplevelse. De erbjuder över åttio olika spel för dig att njuta och alla typer av skraplotter du kan leta efter är här.

Dessutom ger de Instant Win spel, casino tema spel, sport scratchies och spel fantasi. Med spel som Disco Keno, Road Racing, Bubble Bingo och många fler, är du garanterad att ha skitkul att spela.

Uppspelningen startar från så lite som € 0,25 och går upp till den dyraste biljetten på €10. Du kan bli nästa stora vinnaren av en massiv jackpot som du vann på en mycket liten investering.

Vinn med Super Scratch

Vinna stora summor pengar med Super Scratch är inte bara möjligt, det är en verklighet för många människor som Super Scratch redan har betalat ut miljontals till många lyckliga vinnare, de flesta spelar för mycket små summor pengar och vinner stort.

Helt enkelt gå till Super Scratch hemsida och se de rullande av nuvarande vinnare och du kommer att kunna förstå hur mycket Super Scratch betalar vinster och med var och en i tre kort att vara en vinnare nästa lyckliga vinnaren skulle lätt kunna bli du.

Jackpots med Super Scratch startar från € 10.000 och kan slå € 200.000. Dessutom finns två spel som erbjuder € 1.000.000 jackpots, ja det är en miljon euro Jackpot och du kan försöka vinna det genom att spela 3WOW och Super 3WOW.

Du kan också ha chansen att vinna en gratis Smart Car genom att helt enkelt ansluta Super Scratch och göra en insättning. Varje gång du gör en insättning med SuperScratch får du en nyckel, denna nyckel är knappen till din biljett till utlottningen för Smart Car.

Ju fler gånger du sätter in ju fler nycklar kommer du att samla och öka dina chanser att vinna Smart Car. Om du är klar för att spela är Super Scratch det smarta valet.

Super Scratch Bonus

Super Scratch bonus erbjudanden för nya spelare är fantastisk. Alla spelare kan ansluta sig till platsen och spela gratis så länge de vill öva.

När du vill börja spela för riktiga pengar ger Super Scratch dig € 5 helt gratis bara för att gå med dem. Du kan bara inte slå ner en sådan gratis bonus erbjudande.

Erbjudandet tar inte slut där. När du är redo att göra en insättning ger Super Scratch dig en bonus på 100% upp till € 200, vilket kommer att öka din bankrulle för att spela och ge dig starkare kraft.

Super Scratch Lojalitetsprogram

Super Scratch sätter verkligen värde på sina regelbundna spelare och ger dem en spelar lojalitetsprogram som kallas Diamond Club.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter