Skraplotter > Skraplottsnyheter > Storvinnare på Jackpotjoy i december

Storvinnare på Jackpotjoy i december

Julfirandet har tagit slut och snart kommer alla att slänga ut sina julgranar och packa ner allt julpynt inför nästa jul. Alla julklappar har öppnats, all mat är uppäten och en hel del glögg har druckits (och många har även varit ute och druckit annat, så man ska inte behöva skämmas om man är extremt bakis när man läser detta).

Snart är det nyårsafton och vad kan vara bättre än att påbörja år 2012 med en massa extrapengar i fickorna? De flesta av oss är vana vid att vara ganska fattiga efter nyårsafton efter alla pengar vi har lagt ner på julklappar och nyårsfirandet.

Hursomhelst kommer många att påbörja 2012 med en hel del mer pengar än de hade innan. Dessa tursamma få är vinnare på Jackpotjoy som har samlat in miljontals dollar i prispengar i december månad.

Den största av dessa vinster skedde endast tre dagar innan julen då spelaren Kate H från Storbritannien spelade det progressiva slotspelet Wonderland. Strax innan 21.30 vann hon den helt förbluffande summan £990.685, vilket är lite mer än €1.18 miljoner.

Kate kontaktades av Jackpotjoy den följande morgonen. Hon sade följande om vinsten: "Jag skulle aldrig ha kunnat tänka mig att jag skulle vinna denna summa pengar precis innan julen - det är helt otroligt. Allt har ordnats så snabbt. År 2012 kommer att bli helt fantastiskt!"

Kates vinst är den tredje största jackpotvinsten via Jackpotjoy någonsin. Spelsajten har tidigare betalat ut jackpotvinster med värde på £1.4 miljoner och £1.9 miljoner i det spännande spelet Deal or No Deal.

Varje dag betalar Jackpotjoy ut mer än €5 miljoner till tursamma spelare genom att de spelar online skraplotter, spelautomater, bingospel och casinospel.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter