Skraplotter > Skraplottsnyheter > Speciellt spel till Halloween: The Witch Race

Speciellt spel till Halloween: The Witch Race

En av årets roligaste årstider är snart framme. Naturligtvis talar vi om Halloween. Denna magiska årstid innebär att vi alla gräver fram gamla kostymer och masker och barnen blir så klart helt exalterade över tanken att sätta ihop sina egna läskiga eller vackra kostymer.

MegaMoneyGames firar naturligtvis denna högtid med sitt alldeles egna spel The Witch Race, ett speciellt skraplottsspel med Halloween-tema som garanterat kommer att sätta rätt stämning till Halloween.

The Witch Race är en modern skraplott som bär dig till häxornas magiska värld. Dessa häxor är inte vanliga häxor. De bryr sig inte alls om att skrämma barn. De bryr sig endast om att tävla mot varandra och få reda på vem som flyger snabbast på sin kvast.

Du kan tävla med upp till 5 häxor åt gången eller så kan du tävla med ett mindre antal häxor istället om det passar bättre. Du kan även välja olika satsningsnivåer för varje häxa och satsa högst på din favorithäxa. Varje häxa har en kappa i sin egen färg.

Dina häxor kan tävla för så lite som 0.1 USD eller för så mycket som €10. Genom att trycka på knappen “Race” (tävla) börjar häxorna att flyga från en sida av skärmen till den andra sidan.

Var försiktig med att undvika alla hinder på tävlingsbanan som kan förhindra häxorna från att vinna tävlingen. Fladdermöss och ugglor kan komma i vägen. Dessutom kan det hända att häxorna träffas av en blixt eller tappar kontrollen över sin kvast och ramlar.

För varje häxa som lyckas ta sig förbi slutlinjen vinner spelaren prispengar. Varje häxa innebär en unik prissumma och denna göms bakom skallarna vid slutlinjen.

Spela skraplottsspel hos MegaMoneyGames helt konstadsfritt genom att bli medlem redan idag och få bonus på $/€/£7 utan något insättningskrav!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter