Skraplotter > Skraplotter Betalningsmetoder > Snabb Banköverföring Recension

Snabb Banköverföring Recension

Den stora fördelen med att använda ditt personliga bankkonto direkt är att du alltid kan sätta in och ta ut dina vinster med samma betalningsmetod.

Många skraplotts webbplatser accepterar ett flertal olika betalningsmetoder när du sätter in pengar men kan inte skicka pengar med samma betalningsmetoder. De kan endast göra en banköverföring av dina vinster till ditt bankkonto.

I samband med uppfinningen av telefonbanken och internetbanken har det aldrig varit enklare att använda sitt personliga bankkonto för att direkt överföra pengar till och från sitt bankkonto.

Du har kvar möjligheten att gå till ditt lokala bankkontor och överföra pengar därifrån, men du kan även göra detta med trygghet hemifrån.

Beroende på din bank kan banköverföringen ta upp till tre arbetsdagar innan den tas emot, men i många fall tar det ännu mindre tid.

De flesta skraplotts sajterna meddelar dig via e-mail om att insättningen har tagits emot så att du kan logga in på ditt spelarkonto och börja spela med riktiga pengar direkt.


Bästa Snabb Banköverföring Skraplottsajter

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter