Skraplotter > Skraplotter Tips > Skraplotts Strategi

Skraplotts Strategi

Att spela skraplotter på nätet har blivit så populärt eftersom det är sätt att spela spel som inte kräver några speciella matematiska kunskaper eller förkunskaper.

Det må vara lätt och underhållande att spela skraplotter på nätet men du kan ändå dra nytta av några strategiska drag för att öka din chans att vinna stort och för att se till att du inte gör några misstag och förlorar alla dina pengar när du spelar.

Det viktigaste att komma ihåg är att alltid bestämma en fast budget när du spelar online skraplotter. Se till att du inte spelar med pengar som du inte har.

När du har ställt månadens budget, se då även till att dela den till mindre budgetar för varje spelsession under den månaden. Detta kommer att säkerställa att du inte behöver vara orolig när du spelar eftersom du vet att du gör av med pengar som du har råd att spendera på ett roligt tidsfördriv.

En annan viktig sak att komma ihåg är att inte jaga dina förluster. Lottospel innebär alltid en risk att man förlorar. Det är bättre att lämna ett spel som du håller på att förlora på och hitta ett annat spel än att öka dina utgifter genom att försöka ta igen förlusterna från ett spel du har förlorat.

Det är en mycket klokare strategi att öka sina utgifter när man vinner och minska sina utgifter när man förlorar. Vi rekommenderar att du bestämmer en fast summa att spela för och när du vinner kan du öka den med 25% till 50%. Om du förlorar kan du gå tillbaka till den ursprungliga satsningssumma som du har bestämt.

Många skraplottsspel erbjuder alternativet "max bet". Det är klokt att dra nytta av detta då det ger dig chansen att vinna de bästa priserna. Om du bara satsar ett mynt kanske du inte kommer i fråga för den högsta vinsten, oavsett hur lyckligt lottad du är. Om du väljet "max bet" blir du berättigad till maximal utdelning när du vinner.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter