Skraplotter > Skraplotter Tips > Skraplotter: online vs offline

Skraplotter: online vs offline

Som skraplottspelare kan du klä på dig, lämna huset, gå till den närmaste butiken eller affären där skraplotter säljs, köpa en eller två skraplotter, skrapa dem där eller ta hem dem och skrapa dem hemma.

Om du vinner en liten summa måste du gå tillbaka till affären eller butiken där du köpte skraplotten och hävda ditt pris. Men om du vinner något av de större jackpotpriserna får du inte din vinst omedelbart och i många länder får du endast ditt pris i delbetalningar som kan sträcka sig över flera år.

När du spelar med online skraplotter behöver du inte göra något av detta. Du kan spela varsomhelst: hemifrån, på kontoret eller med bärbar dator på ett fik. Du kan spela varsomhelst där det finns Wi-Fi. Det enda du måste göra är att öppna ett konto hos ett skraplottsvarumärke, logga in på ditt konto och börja spela.

Du behöver inte klä dig på ett visst sätt när du spelar med skraplotter online. Du kan äta, dricka och röka så mycket som du önskar. Du måste inte gå till en särskild butik för att köpa skraplotterna. Du kan spela med så många skraplotter som du önskar utan att begränsas av hur många skraplotter du köpte i förväg i butiken. Det finns obegränsat med nya skraplotter rakt framför dig.

Det finns så många olika typer av online skraplotter, med olika teman som TV-serier, populära sporter, sagor och många fler. Alla bjuder på fantastisk grafik och enastående ljudfunktioner, så spelaren garanteras en riktigt magisk spelupplevelse.

Det bästa med online skraplotter är det faktum att vinster betalas ut omedelbart. Det handlar inte om ett statligt lotteri som tvingar dig att ta emot din vinst i delbetalningar. Om du vinner en stor jackpot när du spelar online får du den bokstavligen omedelbart. Vad kan vara bättre än att sitta hemma i sin favorittröja, satsa $0.50 på en 'Deal of No Deal'-skraplott, vinna $50,000 och få vinsten krediterad till spelarkontot omedelbart?

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter