Skraplotter > Skraplottsnyheter > Skraplotter ökar försäljning hos National Lottery i Storbritannien

Skraplotter ökar försäljning hos National Lottery i Storbritannien

Numera består en fjärdedel av försäljningen hos National Lottery i Storbritannien av skraplotter och spel med omedelbar vinst.

Camelot (den enda licensierade operatören av Storbritanniens National Lottery) har utfärdat sin halvårsrapport över deras totala försäljning som har ökats med 19.9% vilket är lika med halvårsintäkter på £3.26 miljarder (eller nästan £3.8 miljarder) i penningtermer.

Denna enorma ökning är ganska förvånande om man tar hänsyn till den allmänna nedgången i konsumtion i Storbritannien på grund av lågkonjunkturen.

Camelot anser att den ökade skraplottsförsäljningen beror på att skraplotter tilltalar unga människor, arbetslösa, låginkomsttagare och invånare i några av de fattigaste delarna av Storbritannien.

Skraplotter ger dessa människor en glimta av hopp under en av Storbritanniens mest svåra perioder från ett ekonomiskt perspektiv. Skraplotter är billiga och ger spelare möjligheten att vinna omedelbart. Självfallet tilltalar dessa otåliga spelare som inte har lust att vänta tills lotteridragningarna i mitten och slutet av veckan.

En till sak som är väldigt tilltalande med brittiska skraplotter är det enorma utbudet av teman som de bygger på. Till exempel finns det skraplotter med jultema och skraplotter med spöktema.

Spelen med omedelbar vinst är Camelots snabbast växande produkt med en försäljningssumma på hela £817 miljoner under det första halvåret i år, vilket är 26% mer än året innan.

Camelot erbjuder även spelare online skraplotter som kan kommas åt på National Lotterys hemsida. Dock har denna hemsida stenhård konkurrens i och med att en hel del andra onlineoperatörer från alla delar av världen driver skraplotter på nätet. Dessa verksamheter befinner sig inte i brittiska butiker på grund av Camelots ensamrätt, men på nätet drar de in mer pengar än Camelot.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter