Skraplotter > Skraplottsnyheter > Skraplotten The Bold and the Beautiful

Skraplotten The Bold and the Beautiful

Go Scratch har meddelat att de har släppt en ny skraplott som grundar sig på den världskända amerikanska såpoperan The Bold and the Beautiful (eller Glamour, som TV-serien kallas i Sverige), som berättar historien om familjen Forrester och deras glamorösa liv.

I denna nya skraplott är alla favoritkaraktärer från The Bold and the Beautiful med, som Brooke Logan, Ridge Forrester, Dominick Marone och många fler. Deras vackra porträttbilder är vad som gör detta spel till ett så pass speciellt spel. Alla gillar väl att beundra vackra människor?

Själva spelet är en modern online skraplott som erbjuder spelare upp till 9 möjligheter att vinna priser med varje skraplott. Du måste inte spela alla 9 spel samtidigt. Du kan välja vilket antal spel som helst mellan 1 och 9.

När spelet börjar ser du Los Angeles otroligt vackra horisont och 9 runda porträttbilder som är täckta, och en stor fyrkantig porträttbild till vänster. Välj antalet porträtter som du vill spela med och välj sedan satsningsnivån innan du klickar på "Play".

Bilden bakom den stora fyrkantiga rutan avslöjas, och framför dig ser du en av de huvudsakliga karaktärer i The Bold and the Beautiful. Du måste sedan avslöja vilka bilder som ligger bakom de runda porträttbilderna för att få reda på om någon av dem matchar den stora porträttbilden.

Du kommer att vinna prispengar för varje bild som du matchar ihop med huvudbilden. Du har även möjlighet att matcha flera bilder under en spelrunda, vilket betyder att du vinner flera priser samtidigt. Hur pass mycket du vinner beror på vilken porträttbild som du lyckas matcha och när porträttbilden avslöjas kommer denna summa också att avslöjas.

Du kan börja spela The Bold and the Beautiful för så lite som $/€0.10 per spelrunda och du kan satsa så mycket som $/€180 per spelrunda. Spelets högsta jackpot är $/€200.000 och du måste satsa maximalt för att kunna vinna den.

Bli medlem på Go Scratch idag och få gratis bonus på $/€5 bara för att du registrerar dig. När du är redo att göra en insättning erbjuds du en bonus på 100% upp till $/€200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter