Skraplotter > Recensioner av Skraplotter Online > Scratchcard Heaven Skraplotter
www.scratchcardheaven.com

Scratchcard Heaven Recension

Spela

Spela skraplott Heaven för den ultimata online skraplotts upplevelsen. Många människor söker den perfekta skraplottes plats för dem att tillbringa timmar på nätet handlar om att söka de som erbjuder de bästa skraplottspel, Instant Win spel och bonusar till nya spelare.

Betyg:

Scratchcard Heaven Bonus

  • $200
  • 100%
  • $5

Scratchcard Heaven Information

Se inte längre än skraplotts Heaven. Denna fantastiska skraplottes webbplats erbjuder allt som en online skraplotts spelare kan leta efter.

Neo Spel, instant vinna matcher jätte, har skapat sofistikerade gaming mjukvara för skraplott Heaven som erbjuder över sextio olika spännande spel med stora jackpottar.

Spel plattformen har ingen nedladdning plattform som gör att du kan spela direkt från webbläsaren och njuta av den bästa kvaliteten på spel när det gäller design och ljud.

Skraplott Heaven Spel

De spel som skrapkort Heaven erbjuder är omfattande och varierande. De erbjuder alla traditionella Scratcher du kan leta efter. Dessutom finns det slot spel, fantasy scratch, man kan vinna spel och kasino tema spel.

Du kan spela alla spel från vilken dator genom att besöka webbplatsen och loggar in på ditt spelkonto. Spelen laddas snabbt och erbjuder underbar grafik som är ljusa och färgstarka men ändå lätt på ögat så att du kan spela i timmar utan att anstränga ögonen.

Vinn med skraplott Heaven

Alla drömmer om att vinna en livsförändrande summa pengar för en mycket liten investering. Skraplott Himlen ger dig chansen att bli den här typen av vinnare med sin enorma jackpots som kan vinnas för små satsningar. Bara senaste månaden har de betalat ut nästan 100.000.000 $ i prispengar. Ja, ett hundra miljoner dollar.

Kostnaden för biljetterna börjar på $ 0,25 och går upp till $ 10 per biljett. Jackpots från $ 10.000 och går upp till $ 200.000. Nu vem kan argumentera med sådana enorma jackpots som erbjuds för att spela några av de mest roliga spel på nätet?

Dessutom finns det ett par spel som kan förvandla dig till en omedelbar miljonär. Spela3WOW och Super 3WOW för din chans att träffa $ 1,000,000 jackpots.

Chansen att vinna stort slutar inte där spelare har en chans att vinna en fantastisk Smart Car. Allt du behöver göra är att göra en insättning, vilket kommer att ge dig en nyckel. Med denna nyckel kan du delta i utlottningen för att vinna Smart Car. Ju fler gånger du sätter in ju fler nycklar får du och ökar din chans att vinna.

Skraplott Heaven Bonus

Skraplott Himlen är den perfekta platsen för alla typer av spelare. Du vill prova spelen gratis och öva? Varsågod. Du kan spela gratis och öva så mycket som du vill.

Vill öva med riktiga pengar utan att göra en insättning? Inga problem! SkraplottHeaven ger alla nya spelare en gratis bonus på $ 5 bara för att gå med på webbplatsen. Allt du behöver göra är att registrera dig och få gratis $ 5 bonus, ingen insättning krävs.

När du har spelat ett tag och blivit förälskad i skraplott himlen, som du utan tvekan kommer kommer att bli, kan du göra en insättning och njuta av en fantastisk bonus på 100% upptill $ 200. Denna bonus är ett bra sätt att börja skraplotts bankrulle och spela med stil.

Skraplott Heaven Lojalitetsprogram

Folket över på skraplott Heaven har verkligen tagit sig tid att fundera på vad det är att spelare vill ha och behöver och har skapat Himlens Stjärnor lojalitets program.

Heaven's Stars erbjuder spelarna en chans för en exklusiv tjänst från personlig account managers som guidar dig varje steg på vägen och ger dig så mycket uppmärksamhet som du behöver.

Din personliga account manager kommer att hålla dig med med exklusiv höga bonusar, fina priser, berätta om exklusiva spel som finns tillgängliga på Heaven's Startar medlemmar och gör att du mycket snabbare får ut dina vinster.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter