Skraplotter > Skraplottsnyheter > Scratch2Cash: nya skraplotten GO 777

Scratch2Cash: nya skraplotten GO 777

Scratch2Cash har lanserat en ny skraplott som heter GO 777, vilket passar perfekt till nyåret. Detta spel är en del av deras nya generation av 3D-skraplotter med överlägsen grafik och coola ljudfunktioner.

I GO 777 ser du tre klassiska spelautomater framför dig. Varje spelautomat har sitt eget spel. Detta betyder att du egentligen spelar tre olika spel med varje skraplott, vilket betyder att du har tre möjligheter att vinna varje gång du spelar.

Du kan börja spela skraplotten GO 777 för så lite som $/€0.50 per skraplott och satsa så mycket som $/€10 per skraplott. Glöm inte att varje skraplott tillåter dig att spela tre olika spel med tre olika möjligheter att vinna.

När du har bestämt hur mycket du vill satsa på skraplotten måste du helt enkelt endast trycka på Spela. Sedan ser du två skraplådor på varje spelautomat framför dig. Skraplådan längst ner är själva splet och den längst upp är prissumman som du vinner om du lyckas matcha tre symboler i spellådan.

Om du vinner börjar den spelautomat som du har vunnit vid att släppa guldmynt och då ser du att din spelkassa ökas med vinstsumman.

En till fantastisk funktion i detta spel är att du kan ändra hela spelets utseende utan att göra mer än att trycka på en knapp. Längst ner till höger ska du se en liten guldikon som liknar en spelautomat. Om du klickar på denna förvandlas hela spelet rakt framför ögonen på dig. Om du inte gillar det nya utseendet kan du helt enkelt trycka på ikonen igen för att ändra tillbaka utseendet.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter