Skraplotter > Skraplottsnyheter > Rubik's Riches

Rubik's Riches

Rubiks kub upffanns 1974 och har sedan dess varit en populär leksak både bland barn och vuxna. Det helt otroliga mjukvaruföretaget Playtech har kombinerat allt som är så kul med detta spel och spänningen med att spela arkadspel i deras nya spel Rubik's Riches.

Både low rollers och high rollers kan njuta av att spela detta spel eftersom det går att satsa mellan 0,20 och 500 krediter. Under varje spelrunda ser spelaren 3 sidor av kuben och 9 rutor på varje sida. Rutorna på varje sida blinkar slumpmässigt i olika färger i några sekunder. När rutorna slutar blinka har varje ruta varsin färg.

Spelare får utbetalningar för 3 olika typer av vinster. Först om du träffar 3 rutor av samma färg på rad antingen horisontellt eller vertikalt på någon av sidorna. Varje sida har 6 vinstlinjer så spelare kan vinna på upp till 18 vinstlinjer per snurr. Det andra sättet att vinna är när alla 9 rutor på en sida är samma färg. När detta händer endast på en sida får spelare en särskild utbetalning och en utbetalning för de 6 vinstlinjerna. Spelare kan vinna upp till 5.000 krediter för en satsning på en kredit när alla 3 sidor har rutor med samma färg. Det finns också ett bonusspel som aktiveras när alla bokstäver i Rubik's Cube-logon lyser upp och spelare kan vinna extrasnurr med detta bonusspel där du måste välja en låda.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter