Skraplotter > Skraplottsnyheter > Red or Black - endast hos Jackpotjoy

Red or Black - endast hos Jackpotjoy

Red or Black är det senaste och mest omtalade TV-fenomenet i Storbritannien och andra länder som har köpt in sändningsrättigheterna till programmet. TV-tävlingen drivs i Storbritannien denna vecka och en spelare garanteras vinna så mycket som £1 miljon.

Simon Cowell (den ökände domaren i TV-serierna American Idol och The X Factor) kom på idén till TV-programmet. Något märkvärdigt som bör nämnas är att Red or Black är det dyraste TV-tävlingsprogrammet någonsin med en budget på ungefär £15 miljoner per avsnitt.

Red or Black drivs i en vecka i tio stadier. 100.000 spelare har skrivit upp sig till den första uttagningen som spelades in i Wembley Arena i London. Av dessa 100.000 deltagare väljs en mindre grupp ut och detta fortsätter för varje uttagning tills endast en spelare är kvar.

Jackpotjoy har säkerställt exklusiva rättigheter till att erbjuda spelare ett slotspel med 'Red or Black'-tema. Detta progressiva spel har 5 hjul och 25 betalningsrader och spelare kan välja mellan fyra olika satsningsnivåer så att varje spelare kan spela på en nivå som passar. I varje spelnivå spelas det om en unik progressiv jackpot med en motsvarande summa pengar på spel.

Det finns en bonusfunktion som tillåter spelare att satsa på om snurrningen leder till ett större antal röda symboler eller ett större antal svarta symbolen. Om spelaren gissar rätt multipliceras vinsten till så mycket som 10 gånger vinstsumman.

Bli medlem hos Jackpotjoy idag för din chans att spela helt otroliga skraplotter, 'Instant Win'-spel och innovativa slotspel som inte går att hitta någon annanstans.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter