Skraplotter > Skraplottsnyheter > PrimeScratchCards: nya spelet Christmas Joy med €2m på spel

PrimeScratchCards: nya spelet Christmas Joy med €2m på spel

Julen är utan tvekan den mest underbara årstiden av alla. Det är under julen som vänner och familjer kommer samman och firar genom att ge tillbaka till sina nära och kära och hjälpa de mindre bemedlade.

För att hjälpa dig att kunna fira julen på bästa möjliga sätt har PrimeScratchCards släppt en ny spännande skraplott med jultema som heter Christmas Joy.

Christmas Joy erbjuder spelare möjligheten att vinna en helt otrolig jackpot på hela €/$/£2.000.000 som utan tvekan kommer att göra denna jul till den mest magiska julen någonsin.

När du spelar Christmas Joy tas du till ett otroligt vackert rum med en enorm julgran med en massa julgranspynt bredvid en varm brasa. Under julgranden ska du se fem färgglada presenter med varsin prissumma.

Skraplotten Christmas Joy ger spelaren fem möjligheter att vinna varje gång han eller hon spelar. Du kan såklart välja att spela med ett par åt gången eller hur många par som helst upp till fem par. Ju större antalet par du spelar med, desto större chansen är att du vinner de högsta prispengarna.

Symbolerna som du måste matcha med varandra har alla någon slags koppling till julen. Änglar och stjärnor finns med, julgodis och julpynt och självfallet jultomten, en snögubbe och renar.

Spela på PrimeScratchCards redan idag för din chans att få tag på denna helt otroliga jackpot på 2 miljoner dollar. Om du ännu inte har provat att spela de helt otroliga spelen med omedelbar vinst på PrimeScratchCards, bör du bli medlem idag och hämta en bonus på €/$/£5 utan något insättningskrav.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter