Skraplotter > Skraplottsnyheter > Prime Scratchcards lanserar ny skraplott Sampo

Prime Scratchcards lanserar ny skraplott Sampo

Prime Scratchcards imponerar alltid med sitt helt otroliga spelutbud. Denna skraplottsverksamhet forskar verkligen noggrant för att få reda på vilka spel som spelare gillar och för att se till att de skapar spel som spelare verkligen vill spela.

Eftersom Prime Scratchcards har spelare från alla delar av världen har de alltid försökt att hämta inspiration från olika länder och kulturer när de uppfinner och designar nya skraplotter och spel med omedelbar vinst.

Denna gång har Prime Scratchcards vänt sig till finsk uråldrig mytologi för att skapa skraplotten Sampo. Ni som inte är bekanta vid den uråldriga finska magiska artefakten ska veta att den enligt vandringssägen skapades av smeden Ilmarinen och ska innebära tur för de som bär på den.

Prime Scratchcards har skapat en ny fantasi skraplott som grundar sig på den tur som Sampo kan bära med sig. Det nya spelet heter Sampo och erbjuder spelare två spel till priset av ett spel.

Sampo har helt otrolig grafik och är lätt att spela. Man behöver inga särskilda förkunskaper innan man spelar. När spelet börjar ser man Sampo framför sig och på den ser du fyra symboler: en hästsko, ett hjärta, en fyrväppling och en sjua.

Välj helt enkelt priset på skraplotten och välj sedan vilka av de fyra symbolerna som du vill spela med. När du har gjort ditt val dyker två skraplotter upp bredvid Sampo. Skrapa båda för att få reda på om du har vunnit prispengar.

Den högsta jackpotten i Sampo är €100.000. Skraplotter kostar så lite som €0.50 per skraplott, men spelare kan betala upp till €10 per lott om de så önskar. För att kvalificeras till den högsta jackpotten måste man göra den högsta satsningen.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter