Skraplotter > Recensioner av Skraplotter Online > PrimeScratchCards Skraplotter
www.primescratchcards.com

PrimeScratchCards Recension

Spela

PrimeScratchCards är en av de som behandlar scratchies webbplatser tillgängliga för spelare idag. Deras mjukvara är som Neo Games på ett flash-plattform som inte kräver någon nedladdning och kan spelas direkt från webbläsaren.

Betyg:

PrimeScratchCards Bonus

  • 2000kr
  • 100%
  • 50kr

PrimeScratchCards Information

Alla som älskar att spela online skraplotter eller vill ge dem ett försök bör spela PrimeSkraplotter eftersom de erbjuder säk och pålitlig service och erbjuder lätt använda betalningsmetoder och är auktoriserade inom EU och granskas regelbundet av oberoende revisorer för att garantera spel rättvisa.

Spela Prime skraplotter för de ultimata skraplotter och games erfarenheter. Med över 60 spel som erbjuds och jackpots upp till € 1.000.000 kandu inte gå fel när du spelarPrime Skraplotter Online Instant win spel och scratchies.

Prime Skraplotter Spel

Spela Prime Skraplotter över 60 olika spel och få timmar av roligt spel i olika spel för din chans att vinna stora jackpots. Spelen är välutformade och ger utmärkt ljudkvalitet.

PrimeScratchCards spel erbjuder traditionell online skraplotter, omedelbar vinna matcher, fantasy skraplotter, sporttema skraplotter, casinospel skraplotter och spelautomater. Det finns verkligen något för alla typer av spelare.

När du registrerar dig till Prime Skraplotter kommer du att kunna komma åt spelplattform omedelbart och de spel du väljer att spela laddas på några sekunder,och ger dig varierade och instant play alternativ.

Vinn med Prime Skraplotter

Upplev kul när du spelar Prime Skraplotter och du kan bli en stor vinnare. De jackpots på Prime Skraplotter startar från € 10.000 och går upp till € 1.000.000.

Du kan börja spela spel för så lite som € 0.10 och gå så högt som € 10 per insats. Ju mer du satsar desto högre jackpot du kan vinna. För att vinna € 1.000.000 jackpot på3WOW och Super 3WOW spel måste du satsa max belopp för att kvalificera dig för högsta vinsten.

Stora jackpots är inte de enda priser som erbjuds med på Prime Skraplotter, alla spelare är också i med en chans att vinna en Smart Car. Allt du behöver göra för att få nyckeln till din nya Smart Car är att göra en insättning och tjäna en nyckel som ger dig rätt till en chans att vinna lottningen till bilen.

Ju mer du sätter in dessto fler nycklar kommer du att samla och öka dina chanser att vinnaSmart Car eller 12.000 € kontanter som kan läggas direkt på ditt konto.

Prime Skraplotter Bonus

Alla spelare kan gå med Prime Skraplotter och spela praktiken gratis, men varför skulle du vilja göra det när du kan få Prime Skraplotter gratis bonus på € 5 att spela för riktiga pengar med. Det finns ingen anledning att göra en insättning för att få € 5 gratis bonus och eventuella nya spelare kan göra anspråk på det.

När du har spelat på din gratis bonus ett tag och du är redo att göra en insättning kommer Prime Skraplotter att ha ett lockande erbjudande första insättningsbonus för dig. Du kommer att få 100% bonus på alla insättningar du gör upp till € 200.

Prime Skraplotter lojalitetsprogram

Spelare på Prime Skraplotter behandlas på bästa möjliga sätt. För det första erbjuder PrimeSkraplotter värva en vän bonus på € 25 till alla spelare som hänvisar en vän eller släkting till Prime Skraplotter.

Andra primära Skraplotter driver ett lojalitetsprogram som ständigt belönar spelare som spelar för riktiga pengar att spela med. Programmet erbjuder många belöningar såsom speciella bonusar, snabbare återkallelse tider för sina vinster och exklusiva spel. Det finns också lotterier där medlemmarna kan vinna fantastiska priser dessutom får varje medlem en personlig account manager för att vägleda och hjälpa dem med alla deras skraplottes behov.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter