Skraplotter > Skraplottsprogramvara > Playtech Recension

Playtech

Playtech

Playtech är ett mjukvaruföretag som etablerades år 1999 av entreprenörer från ett flertal olika industrier med målet att leverera trovärdiga lösningar till den framväxande spelindustrin.

Företaget utvecklar produkter både till online- och offlineverksamheter, och har uppfunnit säkerhets-krypterad mjukvara för skraplotter, casino, poker, bingo och statligt drivna lotteriverksamheter.

Playtech har åstadkommit enorm framgång inom bara några år tack vare sin listiga strategiplanering, banbrytande tekniska utvecklingar och stark ledning.

År 2006 blev Playtech offentligt med en IPO på Londonbörsen som genererade miljontals dollar och fastställde Playtech som en av de stora spelarna i spelmjukvarans värld.

Playtechs aktiekapital tog ett slag när UIGEA (Unlawful Internet Gaming Enforcement Act) gick igenom i USA, men företaget har sedan dess snabbt diversifierats och lyckats ta sig tillbaka.

Företaget är fullt licensierat inom EU och alla dess programvaruprodukter håller sig till strängaste möjliga standard då dess slumptalsgenerator regelbundet testas av oberoende revisorer för att garantera rättvist spelande.

Playtechs spelmärken erbjuds på ett dussintal olika språk med ojämförbar kundsupport, då Playtech tog åt sig målet redan i början av sin verksamhet att vara på topp vad gäller sådana frågor och att erbjuda bästa möjliga kundsupport till sina operatörer och spelare.

Playtech har även förgrenat sin verksamhet till ett flertal offlineverksamheter och samarbetar numera med några världens största lotterioperatörer för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar för att hjälpa dem att integrera och maximera sina affärsprojekt i en sådan konkurrensutsatt marknad.

Idag ansvarar företaget för det största bingonätverket i hela världen och det andra största online pokernätverket i världen. Detta faktum sammansatt med deras oändliga affärer med offlineföretag i hopp om att förbättra dem med deras mjukvara har sannerligen gjort Playtech till en av världens bästa spelprogramvaruleverantörer.


Bästa Playtech Skraplottsajter

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter