Skraplotter > Skraplottsnyheter > Playtech: nya slotspelet Sopranos

Playtech: nya slotspelet Sopranos

De som älskar New Jerseys mest kända TV-maffiafamilj - The Sopranos - kommer att bli riktigt glada när de får höra att en av de bästa mjukvaruleverantörerna Playtech har designat ett nytt slotspel som grundar sig på den populära amerikanska TV-serien som gick på TV mellan 1999 och 2007.

Spelet börjar med en rad av de mest minnesvärda scenerna från TV-serien som garanterat kommer att få dig på humör att vinna pengar. Du lär nog inte bli förvånad över att Tony är spelets wildsymbol eftersom han är familjebossen och kan vara oförutsägbar ibland. Paulie, Christopher, Bobby, Johnny och Arty samt whisky, cigarrer, klockor, casinomarker och klassiska pokersymboler uppgör alla andra symboler på hjulen.

De tre bonusspelen är väldesignade och följer Sopranos-temas. I bonusspelet Bada Bing väntar Tony på att möta sina gangstervänner. Du får välja vilken karaktär eller vilka karaktärer som kommer att möta honom och detta belönar dig med omedelbara prispengar. Bonusspelet The Raid ger dig möjligheten att gömma fyra brev på olika hemliga platser. Polisen kommer för att hitta breven men du vinner bonuspengar för varje brev som polisen inte kan hitta. I bonusspelet Stolen Goods måste du välja en låda men om du inte gillar priset i lådan kan du get upp det och välja en annan låda.

Spelet har också en gratissnurrfunktion som aktiveras om du träffar tre eller fler Sopranos-logon. Det finns 4 olika spellägen som du låser upp medan du spelar det huvudsakliga spelet och varje bonusspel erbjuder spelare olika antal gratissnurr och multiplikatorer.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter