Skraplotter > Skraplottsnyheter > Par vinner £250,000 genom att spela skraplotter

Par vinner £250,000 genom att spela skraplotter

Neil och Maureen Hosford är ett par pensionärer från Skottland som en söndag bestämde sig för att ta en bussresa till en by i närheten. De förväntade sig dock inte att de skulle ha blivit €250.000 rikare i slutet av dagen. Detta innebar en vinst på ungefär €290.000 under en lugn dag av shopping.

Paret köpte två skraplotter på en bokaffär när de var ute och shoppade men frun bestämde sig för att de skulle köpa några stycken till. De gick in på en närbutik och köpte två stycken till skraplotter.

De skrapade inte skraplotterna förrän de hade hoppat på bussen och börjat resa hem. Paret satt längst bak på bussen när Maureen Hosford började skrapa skraplotterna. Hon blev helt förbluffad när hon såg att en av skraplotterna hade en grön symbol med vinst på £250.000.

Hon kunde inte tro att hon hade en vinnande skraplott och visade den för sin man för att bekräfta att de hade vunnit den högsta vinsten. De berättade inte för någon på bussen på grund av att de var rädda för sin säkerhet. De skyndade sig hem och ringde till lotteriföretaget för att bekräfta sin vinst.

I en intervju med den skotska pressen förklarade Neil Hosford precis hur mycket pengarna skulle hjälpa dem. Han sade, "min fru opererade sig för cancer, jag bröt lårbenet och vår svärson blev av med sitt jobb så det är goda nyheter".

Paret planerar nu på att investera större delen av pengarna i att renovera sitt hem och de planerar även på att hjälpa sina tre döttrar och tre barnbarn.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter