Skraplotter > Skraplotter Tips > Online Skraplotts speltips

Online Skraplotts Speltips

Seger i online skraplotter är en fråga om tur vilket är skälet till att spelet är så populärt. Människor har underhållits av turspel sedan början av civilisationer och detta är anledningen till att många av de tidiga turbaserade spelen ännu är så populära idag.
Trots det faktum att online skraplottsspel är turspel finns det ändå ett flertal tips vi kan ge dig för att se till att du har roligt när du spelar och även öka din chans att vinna.

Spela med en fast budget
Det är alltid en bra strategi att sätta en spelarbudget och hålla dig till den. På detta sätt spenderar du inte pengar som du inte har, vilket du kan ångra senare. Din attityd vad gäller spel av skraplotter ska inte skilja sig från den attityd du har när du äter på restaurang. Du vet själv hur mycket du har råd att göra av med och du väljer en restaurang som passar din budget.

Spela billiga skraplotter
Beroende på din spelarbudget, försök att alltid sträva efter att spela skraplotter som inte kostar för mycket. Om du bara har £40 att spela med denna månad, försök att undvika skraplotter som kostar £5 och £2. Håll dig till biljetter som kostar £0,50 och £1. Du kommer att få fler chanser att spela och ha kul med din budget på £40.

Jaga inte dina förluster
Vissa spelare gör det enorma misstaget att öka sina satsningar när de börjar förlora. Detta är fel strategi att anta. Försöka att hålla dig till det motsatta. När du har bestämt en fast summa att satsa på, till exempel £ 1, öka endast summan till £2 när du börjar vinna . Om du förlorar, sänk satsningen till den ursprungliga summan.

Spela gratis
Det må vara roligt att satsa sina egna pengar på spel, men det är ännu roligare att satsa någon annans pengar. Online skraplottsoperatörer erbjuder ofta gratis kontanter när man blir medlem utan något krav på att man lägger in en deposition. Du kan få £5, £10 eller ännu mer att spela dina favoritskraplottsspel med och då med någon annans pengar.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter