Skraplotter > Skraplotter Tips > Online skraplotter: säkerhet

Online skraplotter: säkerhet

Online skraplotter har snabbt blivit en av de mest populära typer av lotterispel på grund av möjligheten att vinna omedelbart utan behovet av att vänta på någon lottdragning och deras enkelhet vilket tillåter alla att spela utan att behöva kunna mycket om regler eller att utveckla någon komplicerad strategi.

I och med att online skraplotter blir alltmer populära har många börjat ifrågasätta hur säkra online skraplotter egentligen är. Den yngre generationen som är bekant med internetvärlden och internetsäkerhet har mindre bekymmer men de som är lite äldre kan känna sig väldigt obehagade av att ge bort personliga uppgifter och betalningsuppgifter på nätet.

Vi är här för att avmystifiera onlineskraplotternas värld och lindra denna oro.

Det huvudsakliga man ska tänka på är att det finns bedragare online som försöker svindla ärliga människor, men det finns ett enkelt sätt att identifiera och undvika dessa.

Ansedda och tillförlitliga skraplottsoperatörer bär alltid en spellicens och har information om denna på sina hemsidor.

Dessutom regleras de ofta av oberoende revisorer som regelbundet (vanligtvis månadsvis) testar deras slumptalsgenerator och utbetalningsprocent.

De bör även ha med kontaktinformation på deras hemsida och kundsupport som ska vara tillgänglig via e-mail och telefon dygnet runt.

Om du når en hemsida som ber dig om betalningsuppgifter men inte erbjuder något av ovanstående så rekommenderar vi att du hoppar till en annan skraplottsoperatör som erbjuder dig säkerheten som du kräver så att du kan spela utan några bekymmer.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter