Skraplotter > Skraplotter Tips > Online skraplotter: regler

Online skraplotter: regler

En av de bästa sakerna med online skraplotter är att det är ett spel som ätt lätt att följa, utan alltför många komplicerade regler, vilket gör målgruppen för spelet stort. Skraplotter är populära bland allt från högskolestudenter till pensionärer.

Många online gamblingspel är komplicerade och kräver att man blir van vid komplicerade regler och ännu mer komplicerade strategier. Skraplotter är annorlunda. Det är ett enkelt spel som inte kräver att man förstår eller använder sig av svåra spelstrategier.

De enda regler du behöver kunna är hur man satsar på sin favoritskraplott. Du gör detta genom att välja hur mycket du vill satsa med "+"-et som är längst ner på skärmen för att öka din satsning och "-"-et för att minska din satsning.

När du har valt hur mycket du vill satsa har du alternativet att göra en enkel insats eller att använda "max bet"-alternativet. Detta innebär att om skraplotten du spelar med har 3 skraprutor så spelar du med alla 3 istället för endast en.

Sedan måste du välja spelläge. Det finns oftast 3 olika spellägen:

Auto Scratch - detta alternativ innebär att skraplotterna skrapas automatiskt när du har gjort din satsning och tryckt på 'spela'.

Manual Scratch - detta alternativ innebär att du måste klicka på de områden på skraplotten som du vill skrapa. Detta är det alternativ som är mest likt att spela med riktiga skraplotter och därför föredras det av många spelare som vill ta sin tid och spela sakta för maximal underhållning.

Auto Play - detta alternativ erbjuder den bästa av alla skraplottsuplevelser. Du kan styra hela spelet med startknappen efter du har valt hur mycket du vill satsa. Din dator gör allt åt dig. Du kan också välja hur många spelrundor du vill ska köras med 'Auto Play' i förväg.

Detta är allt du behöver veta när du spelar med skraplotter online. Hursomhelst kan du vara säker på att du inte bryter mot reglerna med online skraplotter. Mjukvaran tillåter dig inte att göra något som inte hör till spelet. Det blir inte enklare än så.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter