Skraplotter > Om oss

Om oss

Välkommen till Scratch Cards World, den bästa onlineportalen som ger all den information du behöver om online skraplotter och vinstspel. Denna webbplats har skapats av onlinespel-entusiaster med lång erfarenhet inom online 'scratchies' och skraplotter med omedelbar vinst.

Vi utformade vår webbplats på ett sätt som gör det enkelt för dig att alltid ha tillgång till den information som du letar efter och vi siktar på att alltid ge objektiv information till de som är nya till världen av online skraplotter och till erfarna spelare som söker information om spännande nya spel, de bästa skraplottswebbplatserna och nätets bästa bonuserbjudanden.

Vi använderna kunskaperna hos ett flertal erfarna spelare som granskar alla spel med omedelbar vinst, de bästa webbplatserna att spela på och bästa gratisskraplotterna och bonusarna tillgängliga online idag.

Vår webbplats uppdateras regelbundet för att säkerställa att den information som vi tillhandahåller är aktuell och korrekt. Här hittar du detaljerade spelrecensioner med instruktioner om hur man spelar, information om nätets största jackpots, recensioner om diverse skraplottsvarumärken och analyser tillsammans med aktuella bonusar som erbjuds av varje märke.

Som onlinespelsälskare söker vi alltid efter de nätets bästa erbjudanden för våra läsare och ger länkar till de bästa ställena att spela dina favoritonlinespel på. Vi erbjuder även speltips och strategisk information så att du får ut det mesta möjliga av din upplevelse när du spelar med skraplotter på nätet.

Scratch Cards Worlds huvudsakliga mål är att se till att du får den bästa möjliga spelupplevelse och det högsta värdet för dina pengar när du spelar med de varumärken som vi rekommenderar så att du också kommer att bli en online skraplottsvinnare och få en chans att vinna pengar online.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter