www.okscratchcards.com

OK! Scratch Cards Recension

Spela

OK! Skraplotter är den nya och mest spännande skraplotts plats runt. Lanserades 2010 och drivs av Neo Games,OK! Skraplotter erbjuder en spännande tjänst som 

är både pålitlig och säker. De är fullt licensierade inom EU och arbetar under de strängaste regler.

Betyg:

OK! Scratch Cards Bonus

  • £/€200
  • 100%
  • £5

OK! Scratch Cards Information

Alla som gillar att spela skraplotter och har någon erfarenhet med online skraplotts skulle helt enkelt älskar denna nya webbplats.

Nykomlingar till online skraplotter oroa er inte alla spel kommer med full tillgängliga instruktioner som att man kommer att behärska att spel mycket snabbt.

Även OK! ScratchCards är en relativt ny sajt som redan har betalat mer än 53.000.000 £ i vinster till lyckliga vinnare där en i varje tre kort är vinnare det finns en stor chans att du kan bli nästa stora vinnaren.

OK! Skraplotter Spel

Spela OK Skraplotter spel med ett urval av över 60 spel som erbjuder fantastiska funktioner, en snygg design och utmärkt ljudkvalitet. OK Skraplotter har verkligen satt fokus på att erbjuda ett mycket brett urval av spel att kontrollera att det finns något för alla typer av skraplotts spelare.

När du spelar OK Skraplotter spel kommer du att stöta på traditionella skraplotter,Instant Win spel som erbjuder jackpots på £ 200.000, sport skraplotter, fantasy skraplotter, casino teman spel och spelautomater.

En av de största fördelarna med att spela OK! Skraplotter är att all spel belastas omedelbart direkt från webbläsaren utan några komplicerade program som kräver nedladdning.

Vinn med OK! ScratchCards

Vill du bli en stor skraplottes vinnare? OK Skraplotter är platsen för dig! Du kan spela för så lite som £ 0,25 per biljett och skrapa din väg att vinna massiva jackpottar som börjar från £ 10.000 och går upp till £ 200.000.

När du spelar OK ScratchCards kan du också vara med en chans att vinna stora £ 1.000.000 jackpots när du spelar 3WOW och Super 3WOW skrapkort. Dessa massiva jackpots är inte progressiva och är alltid att slåss om.

Övergripande OK! ScratchCards har betalat mer än 53 miljoner pounds till spelare och allt detta på den korta tid som de har funnits och erbjudir denna fantastiska skraplotts speltjänst.

OK! ScratchCards Bonus

Kom med OK! Skraplotta gratis och du kan spela och öva så mycket du vill utan kostnad. När du är redo att spela med riktiga pengar ger OK! Skraplotter dig en gratis bonus på £ 5 utan insättning krav från dig så du kan testa alla spel med riktiga pengar scratch.

I det ögonblick du är redo att göra en insättning kommer OK! Skraplotte att ge dig enenorma bonusar på din första insättning på 100% upp till £ 200. Detta kommer att fördubbla din spel makt och ge dig två gånger mer pengar att spela dina favoritspel i skraplotter.

Dessutom kommer OK! Skraplotter att belöna dig för en gratis bonus på £ 25 när din vän eller familje medlem anmäler sig genom dig. Det finns en särskild blankett på sin hemsida som du kan använda för att värva en vän och hämta din gratis bonus.

OK! ScratchCards Lojalitetsprogram

Spela OK! Skraplotter spel om riktiga pengar och du kommer genast att ha rätt att gå med i deras spelare lojalitetsprogram VIP Saloon. Ju mer du kommer att spela med riktiga pengar ju högre din VIP-status kommer att stiga och ju mer spelar belöningar får du.

VIP Spelare kan begära att snabbare dra tillbaka tiden för deras vinster, få extra höginsättningsbonusar, tillgång till exklusiva spel för medlemmar, poster till medlemmarutlottningar där högt värderade varor hänger i luften och mycket mer.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter