Skraplotter > Skraplottsnyheter > Nytt världsrekord för största vinst inom online bingo

Nytt världsrekord för största vinst inom online bingo

En riktigt lyckligt lottad och lycklig spelare på Jackpotjoy har inte bara blivit riktigt rik genom att spela Bejeweled Bingo Jackpot, utan har även brutit ett världsrekord med sin vinst på £510.049,26 (mer än €610.000).

Jackpotjoy är ett väldigt känt varumärke i Storbritannien och många andra europeiska länder och anses vara ett av de främsta platser för online skraplotter och andra spel med omedelbar vinst. Dock känner många spelare inte till att Jackpotjoy har ett extensivt utbud av spel som inkluderar ett stort utbud av olika typer av online bingo.

En av de största bingorum på Jackpotjoy är Bejeweled Bingo Room som erbjuder spelare möjligheten att vinna en jackpot som heter Bejeweled Bingo Jackpot. Detta progressiva bingo spel samlar en liten procentandel av varje biljett som köps som läggs till den totala prispotten. Denna jackpot växer ständigt tills någon lyckas vinna den.

Denna gång var den tursamma spelaren Gill O som köpte en Bejeweled Bingo biljett för endast £0.25 och vann nästan en halv miljon brittiska pund med den. Denna vinst är den största enstaka vinst inom online bingo någonsin. Gill har uttryckt sin tacksamhet och chock över vinsten, och tillade att "denna vinst har varit en riktig välsignelse efter ett riktigt jobbigt år, och speciellt för min familj som kommer att skämmas bort med en ordentlig semester."

Spelare som vill prova att spela Bejeweled Bingo bör lägga märke till det faktum att detta spel erbjuder spelare möjligheten att vinna pengar på tre olika sätt:

  • En daglig fast jackpot på £2.500 som någon garanterat vinner varje dag.
  • En progressiv jackpot som aktiveras när en spelare får kåk inom 38 rop.
  • När man har spelat klart kan man välja att delta i Bejeweled Challege där man kan vinna gratis biljetter till att spela fler Bejeweled Bingo spel gratis.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter