Skraplotter > Skraplottsnyheter > Nytt spel på Hopa kommer få dig att le

Nytt spel på Hopa kommer få dig att le

Hopa Scratchcards har släppt ett nytt spel som garanterat kommer att hjälpa spelare att fira in 2012 med ett enormt leende.

Det nya spelet heter S.M.I.L.E och är ett nytt videoslotspel i snabbtakt med 5 hjul och 9 betalningsrader. Spelet har en högsta jackpot på $/€100.000 och det är fullspäckat med söta små leende figurer som kan vinna dig hur mycket pengar som helst.

När du spelar S.M.I.L.E kommer du se en massa coola leende figurer, som Rock n’ Roll Smiley, Ninja Smiley, Balloon Smiley och In-love Smiley bland andra. Cool Smiley i de mörka solglasögonen är scatter-symbolen som kan leda till större vinster.

Om du får minst två Cool Smiley symboler var som helst på hjulen fördubblas din vinst, om du får tre Cool Smiley symboler så multipliceras din vinst gånger 4, om du får tre Cool Smiley symboler så multipliceras din vinst gånger 16 och om du får fem stycken Cool Smiley symboler så multipliceras din vinst gånger 32.

Beautiful Smiley är wild-symbolen. Du kan helt enkelt inte missa henne. Hon är smileyn med de stora röda läpparna och långa mörka ögonfransarna. Genom att slutföra vinstrader med wild-symbolen multipliceras alla vinster x2.

Spela Hopa Scratchcards idag och hämta en gratis bonus på $/€5 när du först blir medlem, utan något insättningskrav! När du är redo att göra din första insättning kan du hämta en välkomstbonus på 100% upp till $/€200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter