Skraplotter > Skraplottsnyheter > Nytt Keno-spel på Scratch2Cash

Nytt Keno-spel på Scratch2Cash

Scratch2Cash fortsätter att dominera industrin för online skraplotter genom att ständigt släppa nya spel och utvidga sina spelutbud så att varje typ av online spelare tas hand om med de bästa online skraplotter på nätet med enorma prispengar på spel.

Deras senaste spel är en version av spelet Keno. Detta lotteribaserade spel började sitt liv i Kina under 1800-talet trots att spelets namn 'Keno' som används idag grundar sig i franska eller latinska. Det är ett spännande spel som spelas på casinon och bingohallar i hela världen.

Scratch2Cash har bestämt sig för att bjuda sina spelare på en förenklad version av Keno eftersom det ursprungliga spelet har ett stort utbud av satsningsalternativ och medan det är lätt att lära sig att spela förstår inte vissa spelare vad fördelarna är med de olika satsningarna och därför kan de inte spela spelet på ett optimalt sätt.

I det nya Keno spelet måste du bara välja din satsningsnivå och sedan välja 15 slumpmässiga siffror mellan 1 och 80. Sedan fungerar maskinen som en bingomaskin - alltså plockar den 20 olika siffror. Du vinner om du matchar de 15 siffrorna du har valt med de 20 som spelet valde slumpmässigt. Ju fler siffror du lyckas matcha desto större summan som du vinner är. Den högsta jackpotten i detta spel är $/€100.000.

Detta nya Keno spel är idealiskt för spelare som älskar skraplotter och spel med omedelbar vinst. Detta spel tillåter dig endast att göra en typ av satsning på alla siffror (som är den bästa typen av satsning som man kan göra ändå om man spelar vanlig Keno) men skillnaden är att du kan välja storleken på sin satsning (mellan $/€0.20 och upp till $/€10).

Du kan spela Keno gratis genom att bli medlem på Scratch2Cash och hämta en gratis bonus på $/€5 som du kan använda till att spela Keno. När du är redo att göra en insättning bjuder de även dig på en bonus på 10% upp till $/€200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter