Skraplotter > Skraplottsnyheter > Nytt bonuserbjudande hos Ladbrokes

Nytt bonuserbjudande hos Ladbrokes

Nya spelare hos Ladbrokes Games kan nu få en ökad bonus på upp till £/€/$100 när de gör sin första insättning. Detta betyder att en insättning på £/€/$100 ger dig £/€/$200 på ditt spelarkonto vilket ökar det antal spel du kan spela och den tid du kan ägna åt att spela på Ladbrokes Games.

Bonusen kan hävdas av spelare som önskar spela på Ladbrokes Games, Ladbrokes Slots eller Ladbrokes Visual Sports. Du kan även använda denna bonus för att spela på alla tre plattformer, med mer än 100 spännande och innovativa spel som är exklusiva till Ladbrokes.

När du öppnar ett konto hos Ladbrokes Games ser du att Ladbrokes egentligen är en heltäckande gamblingportal som erbjuder bingospel, pokerspel, sportsatsning, casinospel, skraplotter, finansiell satsning och mobilspel.

Ladbrokes är en av de mest pålitliga varumärken inom gamblingvärlden. Deras verksamhet etablerades redan år 1886 och idag anställer de fler än 16,000 personer världen om, vars syfte är att se till att du har en otroligt underhållande onlinespel-upplevelse och en spännande offlinespel-upplevelse när du besöker en av de tusentals satsningsbutiker de driver i Storbritannien.

Ladbrokes online satsningsvarumärken kan nås via 13 olika online gamblingportaler. Spelsupport och spelarsupport kan nås i 17 olika språk, vilket gör Ladbrokes till ett sannerligen globalt varumärke.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter