Skraplotter > Skraplottsnyheter > Nya slotspelet Thief

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter att skappa högkvalitativa och spännande spel. Videoslotspelet Thief lever verkligen upp till förväntningarna och spänningen som har omringat spelet och det har snabbt blivit en favorit bland många spelare.

Precis som det låter berättar Thief sagan om en sexig kvinnlig tjuv som är klädd i helsvarta tajta kläder. De andra spelsymbolerna inkluderar henner verktyg, valvlås, klockor och mer samt alla klassiska pokersymboler. Detta spel med 5 hjul och 25 vinstlinjer har satsningsomfång på mellan 0,25$ och 125$ och en högsta jackpot på 2.500$.

Ett av spelets mest spännande funktioner är att det har två scattersymboler och om minst 3 av samma scattersymbol förekommer var som helst på hjulen tas du till ett bonusspel med gratissnurr. Det första spelet aktiveras om du träffar den blå scattersymbolen och i detta spel får spelaren 10 gratissnurr på en annan skärm. Spelare får 10 Adrenaline Free Spins om spelet aktiveras av den röda scattersymbolen. Under gratissnurren har hjulen endast 3 symbolen samt en speciell diamantsymbol som kan betala ut så mycket som 5.000 mynt.

Om all action som pågår på skärmen inte räcker till så inkluderar spelet Thief även NetEnts Skill Stop-funktion. När du har klickat på Skin-knappen kan du klicka på den neonblåa knappen för att få hjulen att stanna. Testa detta om du känner att du kommer att ha tur!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter