Skraplotter > Skraplottsnyheter > Ny skraplott: The Six Million Dollar Man

Ny skraplott: The Six Million Dollar Man

Skraplotter är lika populära som någonsin och för att få spelare att komma tillbaka för mer skapas nya spel ständigt av populära mjukvaruutvecklare som Playtech. Det nyaste spelet som har släppts av denna mjukvaruutvecklare heter The Six Million Dollar Man Scratchcard och grundar sig på TV-serien med samma namn.

TV-serien The Six Million Dollar Man handlar om Steve Austin, austronaten som genomgick kirgurgiska operationer med värde på 6 miljoner dollar för att få bioniska armar, bioniska ben och ett bioniskt vänsteröga så att han kunde bli en hemlig agent med speciella krafter. Skraplotten grundar sig på detta och symbolerna i spelet skildrar hans olika bioniska kroppsdelar.

Spelet består av 9 rutor (3x3) men till skillnad från många andra spel som gör det möjligt för spelare att skrapa varje ruta, låter detta spel spelare endast skrapa 4 av de 9 rtorna. Tre av de fyra valda rutorna måste via samma bioniska kroppsdel för att spelaren ska vinna. Spelare som föredrar att spelet väljer de fyra rutorna åt dem kan klicka på knappen "Scratch All" för att slumpmässigt avslöja symbolerna i de fyra rutorna.

Spelets grafik lyckas återskapa känslan som man får när man kollar på filmen med en riktig 70-talskänsla och bilder på datorskärmar från det decenniet. Spelare kan vinna riktigt mycket pengar i detta spel. Till exempel är spelets högsta jackpot 500.000 krediter.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter