Skraplotter > Skraplottsnyheter > NetEnt: nya slotspelet Thief

NetEnt: nya slotspelet Thief

Det senaste spännande videoslotspelet från den ledande mjukvaruutvecklaren Net Entertainment (eller NetEnt) heter Thief och tar bankrån till en helt ny nivå med helt fantastiska vinstmöjligheter. I detta spel möter du ett sexigt gäng kvinnliga tjuvar klädda i svart spandex så att de kan stjäla pengar utan att upptäckas. Detta blir inte alltför svårt eftersom de har all den senaste tekniken som behövs för att ta sig in i banken och ta alla pengarna.

En av sakerna som lockar mest med detta slotspel är det faktum att spelet har en massa olika nivåer. Sagan börjar på en mörk gata i en futuristisk och regnig storstad. Symbolerna i denna nivå inkluderar strålkastare, prylar och tjuvarna. Medan spelet fortsätter tar du och tjuven er djupar in i banken för att upptäcka valverna med de största priserna. Nästa nivå är spelets gratissnurr-funktion som verkligen kan vara lönsam för spelare. Under gratissnurren kan de mellersta 3 hjulen fyllas med expanderande wildsymboler som kan hjälpa spelaren vinna ytterligare symbolkombinationer. Adrenaline Spins-nivån tar dig och en tjuv till en ny valv som är fylld med diamanter och juveler som också är med på hjulen och har enorma utbetalningar.

Den otroliga grafiken i videoslotspelet Thief känns lite som en film tack vare den fantastiska animeringen och coola ljudeffekterna. Många spelare älskar spel med tjuvtema men detta NetEnt-spel är utan tvekan mer spännande och mer lukrativt än alla liknande spel på marknaden!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter