Skraplotter > Skraplottsprogramvara > NeoGames Skraplotter Recension

NeoGames

NeoGames

NeoGames har väldigt snabbt åstadkommit sitt mål om att bli den bästa programvaruleverantören för online skraplotter och i dagens läge säljer de mer än 120 miljarder online skraplotter varje månad över hela världen genom många av deras licensierade partners. De samarbetar med några av de största namnen inom spelvärlden såsom Bet365 och Betsson, samt företag som inte har med spelande att göra såsom Mirror Newspaper, OK Magazine och många privata operatörer.

Neo Games har nått en sådan häpnadsväckande framgång på så kort tid genom att endast fokusera på skraplottsspel och spel med omedelbar vinst och genom att erbjuda den bästa egenutvecklade programvaran för skraplotter, vilket har bidragit till att de snabbt förvandlats från ett litet företag till världens marknadsledare inom skraplotter och spel med omedelbar vinst.

Neo Games är licensierat inom EU av Lotteries & Gaming Association of Malta och håller sig till högsta standard vad gäller rätvissa och kvalitet. Deras spel är väldesignade och har inspirerats av ett flertal ämnesområden såsom TV-serier, populära sporter och klassiska skraplotter.

Företaget har en huvudsaklig etos som befattar sig med principerna för spelrättvisa och fantastisk kundservice. Deras mjukvara testas regelbundet för att säkerställa att deras slumptalsgenerator fungerar perfekt och att de har etablerat kundsupportmekanismer som inte kan överträffas inom skraplottsindustrin.

År 2008 lyckades Neo Games slå ett världsrekord genom att sälja mer än en miljard skraplotter till miljontals nöjda kunder världen om och de fortsätter att sträva fter att slå nya världsrekord genom att skapa nya spel med bättre grafik och ljudfunktioner och genom att öka sin verksamhet med andra företag.

Neo Games arbetar med 12 olika språk och har kontor på flera platser runtom i världen. Deras motto är "act local, be global" och speglas verkligen i deras dagliga rutiner och häpnadsväckande utbud av produkter.


Bästa NeoGames Skraplottsajter

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter