Skraplotter > Skraplottsnyheter > Microgaming: videoslotspelet Sure Win

Microgaming: videoslotspelet Sure Win

Om hästkapplöpning är något som intresserar dig enormt mycket så kommer du utan tvekan att älska det nyaste slotspelet från mjukvaruutvecklaren Microgaming. Videoslotspelet Sure Win har precis lagts till deras enorma spelutbud och spelet har fått lysande recensioner.

Videoslotspelet Sure Win har 5 hjul och 25 linjer och erbjuder spelare möjligheten att vinna en fast jackpot på 35.000$. Symbolerna inkluderar 3 hästar, 3 jockeys, jockeyhjälmar, guldtroféer och kikare. Alla spelare kan delta i spänningen eftersom man kan satsa så lite som 0,01$ och så mycket som 125$ per snurr. Ju mer du satsar, desto mer du kan vinna. De som vill ta en lite större risk ska veta att Sure Win har ett chansningsspel där spelare kan dubbla eller fyrdubbla sina vinster.

Det lönar sig verkligen att vinna gratissnurr i detta spel. Spelare får 12 gratissnurr och en multiplikator på 4x om 3 punditsymboler förekommer var som helst på hjulen. Om 4 symboler förekommer får spelare 16 gratissnurr med multiplikator på 3x och 5 symboler innebär att spelare vinner 24 gratissnurr med multiplikator på 2x. Ett till sätt som du kan vinna mer pengar i spelet är när symbolen med vinsttavlan på skapar en vinnande symbolkombination. Wildsymbolen tredubblar dina vinster.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter