Skraplotter > Skraplottsnyheter > Microgaming: nya slotspelet Western Frontier

Microgaming: nya slotspelet Western Frontier

Microgaming har precis släppt sitt första "instant play"-videoslotspel och det heter Western Frontier. Detta spel har 5 hjul, 15 linjer och en rad av satsningsalternativ som passar varje typ av spelare. Dessutom har detta spel otrolig grafik och hur många som helst bonusfunktioner, precis som spelare förväntar sig av ett av världens ledande utvecklare av casinoslots.

Vi har alla sett i westernfilmer hur cowboys och infödda amerikaner brukade slåss mot varandra, men i detta spel hjälper de dig istället vinna pengar. Symbolerna inkluderar ett gevär, en cowboyvagn, en tomahåk och en indianhydda. Båda sidor försöker tämja vilda mustanger som är spelets wildsymbol. Varje mustang behöver hästskor och denna symbol är scattersymbolen och erbjuder därför spelaren speciella utbetalningar.

Om du älskar spel som erbjuder spelare gratissnurr så kan Western Frontier vara rätt val för dig. Det finns ett bonusspel med två delar och gratissnurr som kan innebära hur mycket som helst prispengar. Den första delen kallas Indian Feature och aktiveras om minst 3 scattersymboler förekommer på hjulen. Du vinner 8 gratissnurr till en början och om mustangwildsymbolerna förekommer på hjulen på rätt sätt så dubblas utbetalningarna.

Varje mustangsymbol som förekommer på hjulen under gratissnurren hjälper dig vinna fler gratissnurr och multiplikatorer som kommer att användas under spelets Cowboy Feature. Du kan få upp till 16 gratissnurr med multiplikator på 5x här och även omaktivera gratissnurr om du träffar 3 eller fler scattersymboler.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter