Skraplotter > Nätets Mest Populära Skraplottssajter

Nätets Mest Populära Skraplottssajter

Skraplotten har alltid varit ett populärt spel som underhållit människor från alla samhällsskikt, unga och gamla, de som är välbärgade och de som faktiskt arbetar för att överleva. Under senare år har detta populära spel burits över till internet så att ännu flera människor har snabb tillgång till några av de enklaste och mest lönsamma vinstspel i världen.

Här är vår lista av de mest populära skraplottswebbplatserna:

Skraplotter Bonus € Bonus % Gratis Bonus Spela
Karamba Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
PrimeScratchCards   2000kr   100% 50kr Spela Recension
TopScratch   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Hopa Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Scratch2Cash   £/€200   100% £5 Spela Recension

Den ökande populariteten för online skraplotter har kännetecknats av en explosion av nya märken och spel som erbjuds på nätet. Under de senaste åren har ett flertal varumärken vunnit popularitet på grund av deras fantastiska spelerbjudanden och bonusar, och andra har blivit populära tack vare lyckade marknadsföringskampanjer och stark reklam.

Det är mycket viktigt att förstå vad den genomsnittliga skraplottsspelaren är ute efter och tillgodose dessa behov för att se till att spelarna får en njutbar spelupplevelse och återkommer.

Vi förstår att medan en spelare kommer att söka efter vissa spel och bonuserbjudanden, kan andra spelare ha en annan uppsättning av behov och önskemål. Därför har vi sammanställt en lista över märken av skraplotter enligt deras popularitet hos spelare som bygger på fasta kriterier som tilltalar de flesta spelare.

Listan över de mest populära online skraplottswebbplatserna är en organisk lista som kommer att förändras allteftersom platser växer eller minskar i popularitet. Vissa skraplottswebbplatser kan ändra sina spelerbjudanden genom att lägga till nya spel som tilltalar fler spelare, medan andra kan ändra sina bonuserbjudanden och komma ut med säsongsbetonade kampanjer.

Vi kommer att granska alla webbplatser och regelbundet kontrollera deras popularitet enligt deras erbjudanden, och då tar vi hänsyn till alla olika faktorer som spelare bryr sig om vad gäller populära online skraplottssajter.

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter