Skraplotter > Skraplottsnyheter > MegaMoneyGames: slot spelet Perfect Match

MegaMoneyGames: slot spelet Perfect Match

Trots att Alla Hjärtans Dag redan har varit i år så betyder inte detta att vi ska glömma hur viktig kärleken är under resten av året. Vi bör visa vår kärlek till de som är omkring oss varje dag och MegaMoneyGames kan garanterat hjälpa till med detta.

För att fira kärleken har MegaMoneyGames anställt Cupid, som skjuter några kärlekspilar åt ditt håll i deras nya klassiska slot spel Perfect Match.

Spela Perfect Match och upptäck ett online traditionellt slot spel med otrolig grafik och överlägset ljud. Skärmen liknar en gammaldags spelautomat som är målad i rosa och lila med en massa hjärtan spridda överallt.

Vem som helst kan spela Perfect Match eftersom det är väldigt lätt att spela. Välj helt enkelt satsningsnivån och myntstorleken och tryck på "Spela". Denna slot har en linje och tre hjul. Spelets mål är att träffa matchande symboler när hjulen slutar snurra. Utbetalningstabellen visas ovan så att du alltid ser vad du kan vinna för varje symbolkombination som du lyckas få ihop.

Du kan börja med att satsa så lite som ett öre per snurr och satsa så mycket som €10 per snurr. Varje satsning kan göras som en enkel satsning, dubbelsatsning eller trippelsatsning. Om du gör högre satsningar kvalificeras du till mycket större utbetalningar om du vinner.

Bli medlem på MegaMoneyGames redan idag och upptäck de bästa skraplotter på nätet, bästa Instant Win spel och bästa spelautomater. Du kan få gratis bonus med värde på €7 när du först blir medlem så att du kan spela gratis spel med dina bonuspengar. Alla pengar som du vinner får du behålla.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter