Skraplotter > Skraplottsnyheter > MegaMoneyGames: julspel

MegaMoneyGames: julspel

Det är bara två dagar kvar tills julafton och det spelar ingen roll om det har börjat snöa där du bor eller om du får nöja dig med snöflingor som är gjorda av papper - denna årstid är onekligen helt magisk.

För att fira julen har MegaMoneyGames bestämt sig för att lansera två speciella julspel som kommer att underhålla dig enormt när du försöker få lite tid till dig själv på grund av att du känner dig helt klaustrofobiskt omringad av släktingar.

Det första av dessa spel heter Winter Wonderland och detta spel är en online skraplott med 9 rutor som du måste skrapa bort för att avslöja olika julklappssymboler. Genom att matcha tre likadana symboler får du den present om du ser framför dig.

Bland skraplottspresenterna som man kan vinna med Winter Wonderland scratchcard finns en Smart-bil, en kryssningsresa som är värd €5.000, en presentkupong till Amazon med värde på €500, en Wii-konsol, en iPad och prispengar på €10/€100/€1.000. En enkel skraplott kostar endast €1.

Det andra spelet heter A Very Merry Million och är en skraplott med en helt otrolig jackpot på €1 miljon och lotter kostar €2 var.

När du spelar skraplotten A Very Merry Million kommer du att möta jultomten som kommer att ge dig en skraplott med nio rutor som du kan skrapa bort. Varje ruta visar sin egen summa pengar. Om du matchar tre identiska summor pengar var som helst på skraplotten så vinner du den summan pengar.

Om du ännu inte har blivit medlem på MegaMoneyGames så kan du göra detta när som helst och hämta en gratis bonus med värde på €7. Du får även en välkomstbonus med värde på upp till €300 när du gör din första insättning.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter